Categorieën
Prinsessendingetjes

Weg door het oerwoud?

Je ziet weleens mensen op het strand liggen die meer laten zien dan jouw ogen aankunnen. Dat je bijvoorbeeld nog een plukje donker haar onder het randje van een bikinibroekje uit ziet komen. Dat je je afvraagt wanneer dat oerwoud onder haar armen voor het laatst gekapt is.

Van die harige situaties die je liever wilt voorkomen. Ik tenminste. Van harige oksels moet ik niets weten, om nog maar te zwijgen over een eventuele bush bush die je bikinibroekje niet de baas kan. Weg ermee, netjes houden die hap. Om nog maar te zwijgen over beenhaartjes die door je panty heen steken…

Zij ziet het anders

Het lijkt erop dat ik niet de enige ben die wel van een glad huidje houdt: bijna alle vrouwen lijken het netjes bij te houden. Emer O’Toole was er klaar mee en besloot achttien maanden geleden niet meer te scheren. En dat doet ze nog steeds niet.

Welke oksels?

Het gevolg is dat je haar oksels eerst moet zoeken in de pruik onder haar armen. Stel je even voor dat je een gala hebt. Of nog beter: je gaat trouwen, in een strapless jurk bijvoorbeeld. De foto’s worden gemaakt en zijn perfect. Behalve dan die donkere plek die telkens weer zichtbaar is bij armbewegingen. De haartjes die haarscherp zijn door de goede camerakwaliteit tegenwoordig. Wil je zo’n foto in je woonkamer ophangen?

Zelfvertrouwen

Emer maakt zich totaal niet druk meer om die dingen. Ze vindt het belachelijk dat wij vrouwen ons zelfvertrouwen linken aan zoiets als lichaamsbeharing (stiekem is het ook wel raar). Dat mag ze best vinden (wat ik dapper en knap van haar vind), maar dat betekent niet dat ik ineens op haar harige oksels zit te wachten. Of wat ze daar beneden moet verbergen in haar bikinibroekje.

De weg door het oerwoud

Ik kan er nog steeds niet over uit. Beeld je die ene leuke jongen eens in. Ein-de-lijk is het moment aangebroken (niet van de zoen, die is al lang geweest). Hij gaat verder. Het slipje gaat uit en dan… moet hij eerst de weg door het oerwoud vinden. Sexy?

Oeps... Julia Roberts moet dit - na dertien jaar - nog steeds aanzien

Niet anti-haar

Ik ben echt niet anti-haar, hoor. Maar betekent dit dat we er als oervrouwen bij moeten lopen? Met een stoppeltje hier of daar kan ik prima leven. En met superblonde haartjes op de benen ook (waar ik zelf mee gezegend ben). Maar een hele bush bush waar je haast vlechtjes in kunt maken is iets te veel van het goede. Laat dat maar aan Emer over.

3 reacties op “Weg door het oerwoud?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *