Waarom iedere vrouw panty’s zou moeten dragen

Dat ene leuke jurkje hang je toch maar weer terug in de kast, want die panty die je eronder aan moet… Wat een ellendige dingen! Ze zakken af, je krijgt er snel ladders in en als ze niet afzakken, komen ze tot je oksels. Is er dan helemaal niets positiefs aan panty’s?

Jawel! Hijs jezelf in zo’n elastisch geval en ga eens voor de spiegel staan. Wat een killer legs heb je: lang, slank en onweerstaanbaar. Een panty lijkt misschien niet heel comfortabel, maar ze staan bijzonder elegant en vrouwelijk. En dat is wat ik mooi vind.

Eventjes bibberen

Goed, je benen lijken iets sneller koud te worden dan in een broek. En je benen regenen sneller nat, want er is nauwelijks stof om die grote druppels tegen te houden. Even bibberen dus, maar daarna heb je ook wat: binnen tien minuten is je hele panty weer droog. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen met die hippe skinny, die na anderhalf uur nog koud, klam en vochtig is. 1-0 voor de panty!

Waarom iedere vrouw gekleurde panty’s zou moeten dragen

Laat die simpele zwarte of huidskleurige panty nu eens een keer liggen. Achterin de kast ligt nog een roze. Grijp je kans en trek ‘m aan. Wedden dat het meevalt als je het combineert met een zwart jurkje? Ik zweer bij gekleurde panty’s. Als rasechte bleekscheet geeft het mijn leven wat kleur in de winter en ik krijg er gratis complimentjes bij. Waarom bijvoorbeeld roze? Omdat we vrouw zijn. Maar, als je voorkeur geeft aan rood, blauw of desnoods pimpelpaars: leef je uit! Alles kan en mag. Of ga eens voor een gewaagd patroontje.

Laddergevaar

Ik doe soms wel een jaar met een panty. Mijn geheim? Panty’s van 40 dernier kopen. Een typische win-win situatie, want ze gaan niet zo snel kapot èn ik houd warme benen. Wat wil ik nog meer? De conclusie is dus dat je die panty’s niet zo moet verwaarlozen. Haal ze uit de kast en blaas ze nieuw leven in. Laat je benen zien en straal!

23 reacties op “Waarom iedere vrouw panty’s zou moeten dragen

 1. Welke panty ik ook koop, ik maak ze stuk. Of ze nou 5 of 50 euro kosten ;). En huidskleurige panty’s zijn afschuwelijk. Panty’s sowieso, want ik vind het echt ondingen. ik kan er niets mee, maar gelukkig ook niet met jurkjes. Geef mij maar een spijkerbroek!

 2. Wel dank je om de panty’s zo mooi op te hemelen! veel vrouwen vinden het ondingen omdat ze niet weten hoe ze er mee om moeten hé voor elke gelegenheid zijn er panty’s en wat volgens mij wel belangrijk is ze dagelijks te wassen spoelen niet wassen in de machine en ze natuurlijk laten drogen.
  Sommige beweren ze eerst X dagen in de vrieskast te steken dat ze dan langer zouden mee gaan, nooit geprobeerd wil jij eens proberen en iets over vertellen?

  succes nog met het dagelijks dragen van panty’s

 3. Wat schrijf je geweldig!!!! En je hebt gelijk panty’s zijn de bom… of hold-ups Ik draag ze het hele jaar door en net wat je zegt het liefst 40 denier en van goede kwaliteit. Ik ben er trouwens achter gekomen dat steun-panty’s langer meegaan. Die van http://www.wolford.nl of http://www.stessonline.nl zijn echt heeeel fijn en veel beter dan van de Hema. Zomerjurkjes draag ik in de winter met een bolero en een panty. OJa.. http://www.steun-panty.nl heeft ook super panty’s

 4. de vraag was hier waarom iedere vrouw pantys zou moeten dragen
  terwijl een betere vraag zou zijn waarom mannen geen pantys dragen
  ik draag een panty onder een korte broek en ik ga er ook gewoon de straat mee op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *