Categorieën
Modepopje

Waarom iedere vrouw panty’s zou moeten dragen

Dat ene leuke jurkje hang je toch maar weer terug in de kast, want die panty die je eronder aan moet… Wat een ellendige dingen! Ze zakken af, je krijgt er snel ladders in en als ze niet afzakken, komen ze tot je oksels. Is er dan helemaal niets positiefs aan panty’s?

Jawel! Hijs jezelf in zo’n elastisch geval en ga eens voor de spiegel staan. Wat een killer legs heb je: lang, slank en onweerstaanbaar. Een panty lijkt misschien niet heel comfortabel, maar ze staan bijzonder elegant en vrouwelijk. En dat is wat ik mooi vind.

Eventjes bibberen

Goed, je benen lijken iets sneller koud te worden dan in een broek. En je benen regenen sneller nat, want er is nauwelijks stof om die grote druppels tegen te houden. Even bibberen dus, maar daarna heb je ook wat: binnen tien minuten is je hele panty weer droog. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen met die hippe skinny, die na anderhalf uur nog koud, klam en vochtig is. 1-0 voor de panty!

Waarom iedere vrouw gekleurde panty’s zou moeten dragen

Laat die simpele zwarte of huidskleurige panty nu eens een keer liggen. Achterin de kast ligt nog een roze. Grijp je kans en trek ‘m aan. Wedden dat het meevalt als je het combineert met een zwart jurkje? Ik zweer bij gekleurde panty’s. Als rasechte bleekscheet geeft het mijn leven wat kleur in de winter en ik krijg er gratis complimentjes bij. Waarom bijvoorbeeld roze? Omdat we vrouw zijn. Maar, als je voorkeur geeft aan rood, blauw of desnoods pimpelpaars: leef je uit! Alles kan en mag. Of ga eens voor een gewaagd patroontje.

Laddergevaar

Ik doe soms wel een jaar met een panty. Mijn geheim? Panty’s van 40 dernier kopen. Een typische win-win situatie, want ze gaan niet zo snel kapot èn ik houd warme benen. Wat wil ik nog meer? De conclusie is dus dat je die panty’s niet zo moet verwaarlozen. Haal ze uit de kast en blaas ze nieuw leven in. Laat je benen zien en straal!

27 reacties op “Waarom iedere vrouw panty’s zou moeten dragen”

Welke panty ik ook koop, ik maak ze stuk. Of ze nou 5 of 50 euro kosten ;). En huidskleurige panty’s zijn afschuwelijk. Panty’s sowieso, want ik vind het echt ondingen. ik kan er niets mee, maar gelukkig ook niet met jurkjes. Geef mij maar een spijkerbroek!

Wel dank je om de panty’s zo mooi op te hemelen! veel vrouwen vinden het ondingen omdat ze niet weten hoe ze er mee om moeten hé voor elke gelegenheid zijn er panty’s en wat volgens mij wel belangrijk is ze dagelijks te wassen spoelen niet wassen in de machine en ze natuurlijk laten drogen.
Sommige beweren ze eerst X dagen in de vrieskast te steken dat ze dan langer zouden mee gaan, nooit geprobeerd wil jij eens proberen en iets over vertellen?

succes nog met het dagelijks dragen van panty’s

Wat schrijf je geweldig!!!! En je hebt gelijk panty’s zijn de bom… of hold-ups Ik draag ze het hele jaar door en net wat je zegt het liefst 40 denier en van goede kwaliteit. Ik ben er trouwens achter gekomen dat steun-panty’s langer meegaan. Die van http://www.wolford.nl of http://www.stessonline.nl zijn echt heeeel fijn en veel beter dan van de Hema. Zomerjurkjes draag ik in de winter met een bolero en een panty. OJa.. http://www.steun-panty.nl heeft ook super panty’s

de vraag was hier waarom iedere vrouw pantys zou moeten dragen
terwijl een betere vraag zou zijn waarom mannen geen pantys dragen
ik draag een panty onder een korte broek en ik ga er ook gewoon de straat mee op

ik vind het heerlijk om zelf panys te dragen , waarom vinden vrouwen dat pantys een vrouwending is ? en waarom zie je zo weinig mannen met een panty lopen ?

wat een onzin , het is heerlijk om pantys te dragen
ik draag het meeste pantys van 60 denier in huidskleur want ik vind dat je een panty aan heb om ze goed kunnen te laten zien

waarom zijn pantys alleen voor vrouwen ?
moet je als man altijd maar je benen verstoppen ?
als je als man mooie (panty) benen hebt , wat is er dan mis mee om in het openbaar een panty te dragen ?
waarom mogen vrouwen als het warm weer is wel met een rok op het werk komen eventueel met een panty , en als mannen op het werk komen met een korte broek dan zijn er problemen , zeker als je er een mooie panty onder draagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *