Categorieën
Prinsessendingetjes

Waarom boobies fijn zijn

Wij vrouwen zijn gezegend met boobies. Van doperwtjes tot watermeloenen: ze zijn er in alle vormen en maten. Maar we zouden geen vrouwen zijn als we niet eigenlijk liever een beetje meer of minder wilden hebben. Alleen… een mes in je tietjes is ook niet alles is. Lees hier waarom boobies juist fijn zijn!

Om maar met de deur in huis te vallen: ik heb geen doperwtjes en ook geen megamemmen. Iets ertussenin. Ik weet best waar meiden het over hebben als ze die wiebeltieten tijdens het sporten even zat zijn, of geen zin hebben in eruitfloep-taferelen. Maar onze boobies hebben ook een aantal goede kanten.

Kers op de bikini

Met de zomer in aantocht is de jacht op de ideale bikini begonnen. Blij huppel je rond op het strand – in die perfecte bikini, ja – om bij je handdoek tot de ontdekking te komen dat je halve tiet eruit hing. Een verfrissende duik nemen maakt het er niet veel beter op – misschien zelfs nog catastrofaler (dat moeten we gewoon nooit doen in bikini). Maar bekijk het eens van de andere kant: onze boobies zijn, zeker in bikini, een soort kers op de taart. Iets wat ons extra vrouwelijk maakt. Daar mogen we best een beetje blij mee zijn.

Bijzonder

Over vrouwelijk gesproken: wat ons nog meer vrouw maakt, is het feit dat we iets heel bijzonders met onze borsten kunnen. Dit is nog lang niet van toepassing op mij en ik zal het ongetwijfeld romantiseren (dat mag nu nog), maar wat dacht je van het kunnen voeden van je eigen baby? Ik denk dan gelijk aan die speciale moeder-kindband waar je altijd over hoort. Als je erover nadenkt, is het eigenlijk best bizar dat er a. een heel kind uit jouw lichaam kan komen en b. je lichaam ook nog eens spontaan melk kan maken. Doe dat maar eens na, mannen.

Mooi en zacht

Dit heb ik niet zelf bedacht, maar ik heb me laten vertellen dat boobies mooi en zacht zijn. Het leuke daarvan is dat ze (mannen dus) er onder de dekens niet vanaf kunnen blijven. Goed, sommige mannen zijn meer billenmannen, maar toch. Welke man vindt de boobies van zijn vriendin nu niet leuk?

Bh’s shoppen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het heerlijk om bh’s te shoppen. Een kantje hier, een schattig printje daar. Het mooiste kledingstuk zit eigenlijk altijd verstopt, maar dat mag de pret niet drukken. Een mooie bh kan best als een soort cadeautje verpakt zitten onder je kleding wanneer je spannende dingen gaat doen met je lover

Van bilspleetgevaar tot decolleté

Van bilspleetgevaar heb je met kleine tietjes niet zo snel last, tenzij je ze inpakt in een Maximizer, natuurlijk. Big boobs moeten vaak uitkijken dat hun decolleté (waar niets mis mee is) niet té veel wordt, zodat er een bilspleet ontstaat (maar dan aan de voorkant). Maar we kunnen er ook iets moois van maken, een beetje verleidelijk zonder gelijk te sexy of ordinair te worden, maar wat wel de aandacht trekt van je vriend (of die ene leuke jongen).

Op en top vrouwelijk

Misschien zijn ze niet zo perfect als je zou willen, maar grote kans dat jij de enige bent die dat ziet. Bh’s kunnen wonderen verrichten waardoor de buitenwereld geen flauw benul heeft van wat  daaronder zit. Boobies maken ons gewoon op en top vrouwelijk, of je nu lemonspointers of block busters hebt. En dat is best fijn.

10 reacties op “Waarom boobies fijn zijn”

Hahaha, echt hè? Ik viel bijna flauw toen ik deze zomer ontdekte dat ik de touwtjes van mijn bandeaubikini niet bij me had terwijl ik tien dagen op vakantie was in Barcelona. Gelukkig had ik nog een andere bikini bij me voor de zwemdagen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *