Categorieën
Columns

Twee waarheden, één onwaarheid

Om het einde van het theaterseizoen in juni af te sluiten, werd er een teambuildingsmiddag georganiseerd bij mijn stage. Wat mij ontgaan was, was dat we twee waarheden en één onwaarheid over onszelf mee moesten nemen, maar ik zou dat ter plekke wel even regelen.

Zoek de onwaarheid

We zouden namelijk alle A4-tjes langsgaan – die waren opgehangen aan de muur – en elkaars onwaarheden eruit proberen te vissen. Verrukt schreef ik mijn waarheden en onwaarheid op, van die dingen die mijn collega’s vast niet zouden verwachten.

  1. Ik ben autogek.
  2. Ik houd van rockmuziek.
  3. Ik ben geboren in Utrecht.

Ze zouden het nooit raden

Ik was helemaal vol van hoe moeilijk ik het mijn collega’s had gemaakt; ze zouden echt nooit gaan raden wat de onwaarheid was! En dat bleek ook het geval, want toen ik na het raden van de andere onwaarheden bij mijn eigen vel aankwam, zag ik ineens wat ik gedaan had. Natuurlijk konden ze die onwaarheid niet raden

Want

Ik ben namelijk autogek (getuige de columns die ik erover geschreven heb) en ik houd van rockmuziek (en net zoals in dit blogje behoorden mijn collega’s tot de groep mensen die dat echt niet verwacht hadden). Dan blijft er dus maar één optie over, maar raad eens wat? Ik ben ook nog eens in Utrecht geboren.

In mijn enthousiasme had ik namelijk drie waarheden opgeschreven. Oeps.

5 reacties op “Twee waarheden, één onwaarheid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *