Categorieën
Koptelefoon op

Top 5: Zangtalenten

“Rhythm is a dancer, it’s a soul’s cmpmtpme… You can feel it everywheeere.” Dat hoorden mijn ouders ieder weekend aan van hun zesjarige dochter als we naar Duitsland reden. Wist ik veel dat ik zo vals als de nacht zong met mijn walkman op. Maar ach, als je zes bent, is het nog schattig…

Als je lekker zit te studeren (of beter gezegd, soggen) en je blèrt een keertje uitgebreid mee met I Will Always Love You (geloof me, die uithaal is heerlijk), dan wil je natuurlijk dat het blijft bij een privéconcert voor jezelf. Een concert wat ge-wel-dig klinkt met die koptelefoon op. En voor je kamergenootjes/broertjezusje/ouders/vriend(in) klinkt het net zo ge-wel-dig. Maar dan anders. Check de dag erna YouTube even, gewoon om er zeker van te zijn dat anderen niet zo dubbel liggen om je zangkunsten met koptelefoon als jij bij de volgende filmpjes.

5: Schattig

Dit schattige meisje gaat helemaal in haar muziek op en heeft totaal niet door hoe grappig ze eigenlijk is.

4: Bankhangen

Bankhangen met je laptop en hoofdtelefoon op zal nooit meer hetzelfde zijn na dit filmpje.

3: Hoi, huisgenoot

Wat doe je dus als je de muzikale uitspattingen van een huigenootje hoort? Juist.

2: Veilig in je kamer

Toen ik nog niet uit huis was, sloot ik me vaak op in mijn kamer en ging helemaal los. Niemand die het hoort. Dat dacht dit meisje ook. Waarschuwing: buikspierpijn van het lachen.

1: Luisteren naar Leonard

Leonard kan er ook wat van.

2 reacties op “Top 5: Zangtalenten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *