Categorieën
Kijkvoer

Top 5: Poezenfilmpjes

Als je op televisie iets als Funniest Home Videos kijkt of op YouTube de woorden ‘funny‘ of ‘cute‘ intypt, weet je zeker dat je katten tegenkomt. Veel katten. Je zou zeggen dat we er inmiddels wel genoeg van hebben, maar nee hoor. Daarom een pluizige, schattige en grappige top 5 op de maandagochtend.

5: Ballon

Kinderen zijn gek op ballonnen, honden ook en deze kat vindt de ballon onweerstaanbaar. Of is het andersom? Hoe dan ook levert het een prachtfilmpje op.

4: Sneeuw

Toen Jack twee jaar geleden voor het eerst sneeuw meemaakte, liep hij als een soort prinses op de erwt (maar dan de lopende variant dus) over het balkon. De kat in dit filmpje heeft daar helemaal geen last van…

3: Nononono

Het arme pluizending is duidelijk niet in z’n sas en het er al helemaal niet mee eens, maar dat maakt dit filmpje niet minder grappig.

2: Poedelende poesjes

Als je net als ik genoeg Tom and Jerry gekeken hebt, dan weet je dat katten niets met water hebben. Maar dat gaat niet voor alle katten op. Sommigen (zoals die rond 1:10) lijken zich als een vis in het water te voelen…

1: Klein, kleiner, kleinst

Een behoorlijk grote kat en steeds kleinere doosjes. Past ‘ie of past ‘ie niet?

7 reacties op “Top 5: Poezenfilmpjes”

Ik vind kattenfilmpjes zo heerlijk, instant vrolijkheid, haha! Vooral de katten in het water, die met dat glas, ‘van mij’!
Als ik zulke filmpjes kijk mis ik mijn kat wel, zodra het weer kan komt er een nieuwe poes in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *