Categorieën
Kijkvoer

Top 5: Kerstkatten

Top 5: Kerstkatten

Waar wij kerst al snel associëren met ‘vrede op aarde’ (vooral met de Paus als voorbeeld…), is het voor katten vaak een feest vol met spanning en sensatie. Precies waar wij een paar jaar geleden bang voor waren met Jack, maar er is sindsdien slechts één bal (een kerkje) gesneuveld en niet eens door hem. De katten in deze filmpjes maken het echter heel wat bonter.

5: Voor het eerst sneeuw

Bij kerst hoort natuurlijk een flink pak sneeuw. Jack gaat het balkon niet eens op als het weer vol ligt met witte poeder en ook deze kat blijft veilig binnen maar volgt ieder vlokje nauwgezet. Zeg nu zelf, de eerste keer sneeuw is toch ook spannend? En als je Jack bent, dan gaat het net zo bij de tweede, zesde en dertiende keer sneeuw.

4: Maru en de kerstsok

Eén van de bekendste katten ter wereld: Maru. Natuurlijk mag hij niet ontbreken in dit lijstje en schittert hij met een kerstsok. Vooral het einde op het wollige kleed is superschattig (kerst is namelijk héél vermoeiend). Ik heb je gewaarschuwd.

3: Inpakkat

Dat inpakpapier fantastisch speelgoed is hoeven we geen enkele kat te vertellen, maar deze kat wil het eens van de andere kant bekijken.

2: Begraven in de sneeuw

Deze dappere kat begraaft zichzelf niet in het zand, zoals je andere mensen vaak ziet doen op het strand, maar in de sneeuw. Veilig binnen blijven? Niets daarvan.

1: Een echte kattenkerst

In dit filmpje worden de grootste kattenkerstangsten waarheid en prijs ik ons alleen maar extra gelukkig met een kat die af en toe onder de boom probeert te kruipen (zeg nu zelf, dat is toch een topplek om jezelf te verstoppen?). Deze twee kerstkatten maken het ècht heel bont. Nee echt.

Overleeft jouw kerstboom een kattenkerst?

4 reacties op “Top 5: Kerstkatten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *