Categorieën
Kijkvoer

Top 5: Jennifer Coolidge

Jennifer wie? Even een opfrissertje: ze is de ‘MILF’ van American Pie, de boze (met botox platgespoten) stiefmoeder in A Cinderella Story en ze verschijnt in veel series als egocentrische, blonde botoxbarbie. Waar je haar vooral van kent, is het heerlijk naïeve karakter dat ze telkens weer speelt, en waar jij om moet lachen.

[Edit] Het kan zijn dat je dit artikel vandaag al online hebt zien komen. Een aantal filmpjes werkten ineens niet meer en daardoor moest ik het eerdere artikel offline halen. De reacties op 17 september 2012 voor 20:00 u zijn helaas dus verdwenen.

5: Stifler’s mom in American Pie

Stifler’s mom is niet vaak in beeld, maar wel één van de meest spraakmakende karakters. Ja, ook onder Stifler’s vrienden. Kijk hieronder waarom.

4: Sophie in 2 Broke Girls

Sophie Kachinsky is de nieuwe buurvrouw van de meisjes die blut zijn, alleen is ze niet de doorsnee ik-bak-lekkere-taarten buurvrouw. Max is zelf ook geen lieverdje en Sophie heeft al snel een appeltje te schillen met haar.

3: Fiona in A Cinderella Story

Jennifer Coolidge speelt hier de ideale stiefmoeder. Tenminste, als je op zoek bent naar een evil stiefmoeder.

2: Amanda in Friends

Die ene vriendin die je na jaren weer een keer terugziet terwijl je haar die volgende tien jaar ook niet zou missen. Ze heeft ook nog eens zo’n extreem bekakt accent en staat ineens voor je neus. Monica en Phoebe zijn dan ook door het dolle heen als ze Amanda weer zien, de Amerikaanse die denkt dat ze een echte Britse geworden is. Kijk dit filmpje vooral helemaal af, want aan het einde verrast Amanda ons. Klik op het plaatje om het filmpje te bekijken.

1: Bobbie in Joey

De beste agent die een ster zich kan wensen is Bobbie Morganstern. Joey is niet bepaald een lichtpunt en kan wel wat hulp gebruiken. Bobbie daarentegen is een powervrouw: ze kan nog beter multitaskendan wij en heeft overal wel een oplossing voor… Kijk en lach!

2 reacties op “Top 5: Jennifer Coolidge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *