Categorieën
Kijkvoer

Top 5: Gekke dierengeluiden

De laatste dag van de week lijk je met het verkeerde been uit bed te stappen en dan is het ook nog eens zo’n dag waar geen einde aan lijkt te komen. Voor de meeste mensen is het vakantie en zit half Nederland in de bergen voor wintersport, terwijl jij gewoon aan de studie of naar het werk moet… Om het weekend met een grote glimlach te beginnen heb ik daarom wat filmpjes waar je gegarandeerd om moet lachen.

5: Meneer Zeeleeuw

Meneer Zeeleeuw met zijn prachtige schreeuw.

4: Waarschuwing van een llama

Llama’s zien er zo knuffelig, komisch en pluizig uit. Het blijven bizarre beesten die op onverwachte momenten tuffen (schijnt, ik ben gelukkig nog nooit slachtoffer geweest) en om het nog iets maffer te maken, hebben ze een wel heel bijzondere alarmkreet (die uiteraard niet gebruikt wordt als er voor jou tufgevaar dreigt).

3: Sexy praatjes van een schildpad

Schildpadden mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Daar sta ik zelf eigenlijk ook een beetje van te kijken, want zelfs al heb ik al jaren schildpadden, nooit heb ik geweten dat ze a. geluid konden maken en b. dat dit dan het geluid was dat daar uit zou komen.

2: Eerste kreet van baby

Nog steeds verwonder ik mij weleens als ik een bevalling op televisie zie en de vrouw moord in brand schreeuwt, wellicht omdat ik niet weet hoe het voelt als er een volgroeid babyhoofdje uit je komt. Daarom sta ik ook een beetje te kijken van de geluiden die deze zeeolifant maakt tijdens haar bevalling, met een eerste kreet van haar kleintje als toefje slagroom op de taart.

1: Guitige geiten

Waar moet ik beginnen? Geiten zijn sowieso al supergrappige beesten en wat betreft de geluiden die ze maken zijn ze perfecte imitators van mensen, inclusief Usher.

Hieronder nog even de ‘originele’ videoclip van de Ushergeit.

4 reacties op “Top 5: Gekke dierengeluiden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *