Categorieën
Notities

Poezendagboek (ook wel: levensbehoeften van een kat)

Poezendagboek

Het meisje lijkt het druk te hebben, maar zoals ik het bekijk, doet ze niet veel meer dan zitten. Uren achter elkaar en het dan ook nog presteren mij te negeren als het hoogstens tijd is om te eten met die drukke dagen van mij. Ik bedoel, een dag niet gewassen (na iedere beweging), gespeeld, voor de tv gezeten en in een doos gelegen, is een dag niet geleefd. Tenminste, in kattenland.

Hygiëne (belangrijk)

Eén keer per dag douchen: ik moet er niet aan denken (maar dan om heel andere redenen). Hoe dan ook is de oplossing voor alles “was je poot.” En als je dan toch bezig bent…

Ontspannen (belangrijker)

Om tiptop in vorm te blijven (waarvoor doe ik anders die moeite om een schone vacht te behouden?) doe ik natuurlijk ook aan lichaamsbeweging. Oh en aan ontspanning. Ik bedoel, ik moet ergens de energie vandaan halen om te stralen.

TV kijken (ook belangrijk)

Een van mijn hobby’s is tv kijken. Dat ik van Top Gear en Patrick Dempsey: Racing Le Mans (waarbij ik de auto’s interessanter vind dan die man) houd is geen geheim, maar wist je dat New Kids Turbo en Jamie Oliver ook favorieten zijn? Ik kijk trouwens niet alleen op de tv. Ik moet immers ook met de tijd mee.

New Kids Turbo, iPad, Jamie Oliver

Doos (belangrijkst)

Dozen. Echt hoor, een dag niet in een doos is gewoon geen dag. Beginnen we niet aan. Altijd in een doos. Groot, klein. Plat of niet. Kapot, aan elkaar geplakt met plakband (epileert ook zo lekker), you name it, ik lig erin. Met een strikje.

4 reacties op “Poezendagboek (ook wel: levensbehoeften van een kat)”

Aah wat is het toch ook een leuk beest! Herkenbaar, Charlie kijkt ook graag tv (terwijl hij lekker in zijn mandje ligt, hij kijkt graag naar dierenprogramma’s, haha), dozen zijn altijd goed en hij ligt zich ook schaamteloos te wassen, het liefst recht voor mijn gezicht.
Wat lief, dat strikje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *