Categorieën
Modepopje

Picknicken in je pantalon

Kleren zijn heel functioneel, dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Ik denk dat we ons allemaal een beetje ongemakkelijk zouden voelen als we de hele dag in ons nakie rondhupsten. Nu is er een merk wat kleding nóg functioneler wil maken. En dat proberen ze met de pic nic pants.

Denk je eens in. Het is bloedheet op de uni of kantoor en zodra het lunchtijd is vlucht je naar buiten. Eindelijk! Frisse lucht. Je ploft neer in het gras en wilt lunchen. Maar dan? Daar heeft Acquacalda een oplossing voor: pic nic pants.

Bron: acquacaldadesign.it

Lubberende lap

De nieuwe situatie: je ploft neer in het gras en wilt lunchen. Je vouwt je benen op in de kleermakerszit, pakt je boterhammetjes met kaas erbij en haalt ze uit hun zakje. Tsja, dat hadden we ook wel gekund zonder die rare lap stof tussen onze benen. Wie gaat nu op z’n gemak in het gras een broodje zitten smeren?

Dromedaris

Van dat eten krijgen we natuurlijk dorst en wat melk of water gaat er altijd wel in. Maar waar ben je (in het gras) zonder een houder voor je beker? Ook daar is aan gedacht en aan de zijkant van de rechterpijp vinden we, jawel, een heuse installatie voor wat drinken-on-the-go. Een soort van dromedarisbult, maar dan aan je been. Om het nog wat sexyer te maken.

Bron: Wieland van Dijk

Het oog wil ook wat

De pic nic pantalon doet me denken aan een kruising tussen een harembroek en een pofbroek. Het is net een drollenvanger. Maar dan eentje die alles behalve subtiel of modieus is (al zijn drollenvangers natuurlijk nooit modieus). Je kunt niet om die grijze lap heen, die extra goed opvalt met de pijpen van spijkerstof.

Vind ik niet leuk

De huidige situatie: je ploft neer in het gras en wilt lunchen. Je vouwt je benen op, pakt je bammetjes erbij en hap! Voor je het weet zijn de boterhamzakjes leeg. En dat terwijl ik daar zit met mijn luchtige zomerjurkje. Of skinny jeans. Noem het maar op. Daar heb ik geen lubberende lap tussen mijn benen voor nodig.

3 reacties op “Picknicken in je pantalon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *