Over mij

Wie is dit meisje?

Een 32-jarige kommakoningin en alliteration addict met een grote liefde voor Engels. Studeerde Engelse Taal & Cultuur en behaalde een master in Literary Studies: Writing, Editing & Mediating. Werkt freelance als learning specialist en projectmanager, en als mediaspecialist eetstoornissen. Geeft yogalessen en is gefascineerd door de connectie tussen het menselijk lichaam en het brein. Zet zich in om bewustzijn te creëren over eetstoornissen en herstel. Begon Schrijfmeisje.nl in 2012 als creatieve uitlaatklep.

Wat vindt ze leuk?

Man R., katten Dee Dee (8) en Booker (2), hond Toby (0), embodied yoga (doen en geven), boeken, auto’s en F1, krullen, dansen, modern klassieke muziek (Einaudi!), filmmuziek, rockmuziek, dancemuziek (muziek dus), kunstschaatsen, wandelen in de natuur, de ‘Oxford comma’, fotograferen, hakken (de schoenen, niet de dansstijl), stijldansen, en natuurlijk lievelingsstad Amersfoort!

Wat vindt ze niet leuk?

Mensen die zonder toestemming teksten en afbeeldingen overnemen. Neem contact op als je meer wilt weten.

4 reacties op “Over mij”

Hallo Laura,

Vandaag kwam ik op je (leuke)site terecht en zag een lekker recept staan met een mooi verhaal. Graag wil ik deze doorgeven, uiteraard met vermelding van de bron, aan mensen die ik help af te vallen. Vind jij dat goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *