Categorieën
Prinsessendingetjes

O.P.I. ElePhantastic Pink

Dit fantastische weer schreeuwt gewoon om een zomers nagellakje. Dan denk ik al gauw aan roze. Ik pakte ElePhantastic Pink weer uit de kast en geloof me, dit is roze, ècht roze. Fris en fruitig: precies goed!

Eerste lakje

ElePhantastic Pink is mijn allereerste O.P.I. lak, en ik was gelijk verkocht. Toegegeven, de kleur verraste mij ook even (wist ik veel dat roze zó roze kon zijn) en ik was bang voor de reacties, want hij is best heftig. Maar ElePhantastic Pink sleepte het ene na het andere compliment binnen. Het doet me een beetje denken aan dat felle Barbieroze. Op de foto is ‘ie iets minder roze (kan je het je voorstellen?) dan hij in het echt is. Het is een lichte, maar intense kleur. Heel fris en vrolijk, perfect voor de zomer dus!

Twee laagjes

De eerste keer dat ik deze op deed heb ik me over het borsteltje verbaasd. In één beweging heb je de hele nagel voorzien van een laagje roze. De formule neigt wat meer naar de waterige kant (maar is dat net niet) en is soepeltjes aan te brengen. Ondanks het hoge pigment dekt hij niet in één laagje, maar na twee laagjes is het prima. ElePhantastic Pink chipt niet zo snel en blijft dagenlang mooi stralen.

Hij past bij

Mijn lay-out! Maar vooral bij de zomer natuurlijk. Haal ‘m tevoorschijn als de zon flink schijnt of als je dat zwierige jurkje aan hebt, want dan is ElePhantastic Pink fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *