Categorieën
Prinsessendingetjes

O.P.I. Plugged-in Plum

Maandag schreef ik dat ik graag nagels lak tijdens het studeren, en deze week is het niet rood of roze dat mijn nagels siert, maar prachtig paars. Een lakje met een verhaal. Maak kennis met Plugged-in Plum: een geweldige kleur uit de Brights Collectie. Paars voor Pasen it is!

Het verhaal

Mijn vriend ging op vakantie naar de VS en omdat ik maar al te goed weet dat O.P.I. daar niet zo schreeuwend duur is als hier (lees: spotgoedkoop), had ik een aantal verzoeknummers. Van die verzoeknummers kon hij één lakje vinden; die andere twee waren standaard uitverkocht. En dus zocht hij – lief! – zelf twee lakjes uit die hij erop vond lijken. Plugged-in Plum doet dat niet, maar wat een treffer is het, want ik was op slag verliefd.

Beeldig blauw

Blauw? Op het eerste oog lijkt deze lak paars – en dat is ‘ie ook – maar in de zon komt er een prachtige, subtiele blauwe shimmer tevoorschijn. In het potje is dat niet te zien, dus het is een verrassing wanneer je deze nagellak op doet en in het zonnetje gaat zitten. Deze kleur paars lijkt gemaakt voor mijn huid. Doordat ik redelijk bleek ben (vooral in de winter) zijn donkere kleuren best wel risky, maar ik ben ontzettend blij met Plugged-in Plum. Paars en blauw doen meestal koud aan; dit lakje absoluut niet.

Een beetje doorzichtig

Plugged-in Plum brengt iets minder prettig aan dan mijn andere lakjes. Het kwastje is breed, en in een soepele beweging zit de lak erop, maar hij dekt niet gelijkmatig. Na een tweede laagje heb ik pimpelpaarse nagels, dan wèl perfect gedekt. Ik heb het idee dat deze iets sneller chipt dan mijn andere lakjes, maar het kan ook zijn dat het sneller opvalt omdat Plugged-in Plum zo donker is. En chippen… Het zijn flinterdunne randjes aan de top van de nagel. Geen eens echte chips dus. Als ik tegen mijn vriend mopper dat het ‘lelijk’ begint te worden, kijkt hij me aan alsof ik gek ben. Vooruit, een beetje dan. Na een week zijn mijn nagels nog bijna vlekkeloos paars, dus iets zegt me dat het aan mij ligt.

Hij past bij

Pasen! Maar ik draag ‘m ook heel graag in de herfst, want ik vind het een typisch, warm herfstkleurtje. Plugged-in Plum doet het ook ontzettend goed in de zon. En bij geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *