Categorieën
Prinsessendingetjes

O.P.I. Kiss Me On My Tulips

Dat ik tentamens heb en 24/7 met mijn neus in de boeken de nerd uithang betekent natuurlijk niet dat ik mezelf moet verwaarlozen. Sterker nog, zeker gezien dit sombere winterweer kunnen mijn nagels wel een fleurig kleurtje gebruiken en bovendien is het al een eeuwigheid geleden is dat ik O.P.I. Kiss Me On My Tulips bemachtigde, dus tijd voor de recensie.

Rozer dan roze

Eigenlijk houd ik niet van roze, maar toch kwam ik met roze thuis nadat ik ternauwernood de hysterische huisvrouwen tijdens de Drie Dwaze Dagen overleefde. Echt, rozer dan dit vind je ze bijna niet, maar laten we één ding vooropstellen: dit is wel een heel mooie kleur roze. De kleur genaamd zuurstokroze, de kleur waar kleine meisjes voor zwichten en waar Barbie het liefst alle muren in haar huis mee verft, maar vooral een kleur die van je vingers afspat zonder dat je er hoofdpijn van krijgt. Hoe dat zou zijn als je hele huis roze is, is weer een ander verhaal. Dit kleurtje trekt complimentjes aan, net als ElePhantastic Pink deed.

Lekker lakje

Dit lakje is ook precies waarom ik altijd voor O.P.I. zwicht en alle andere kleurige nagellakrekken voorbij loop. Het brede kwastje brengt de nagellak moeiteloos aan en door de hoge pigmentatie heb je na één laag eigenlijk haast volledige dekking, zeker voor mensen die niet met hun neus bovenop jouw nagels zitten. Toegegeven, met twee laagjes is hij wel net even wat mooier, maar het is zeker niet noodzakelijk. De lak blijft een week goed zitten, maar inmiddels ben ik niet anders gewend van O.P.I. Hij lakt zo fijn en gemakkelijk dat je er niet eens over na hoeft te denken.

Past bij

Vooral bij winterse dagen, zodat je nagels je telkens weer opfleuren, maar eigenlijk is dit lakje uit de Holland collectie bedoeld voor de lente. Draag ‘m niet bij koraalkleurige kleding, want dat is dus geen gezicht. Verder is Kiss Me On My Tulips geschikt voor meisjesachtig, fris en fel, allemaal tegelijk. En zodat je als een prinsesje kunt studeren.

 

6 reacties op “O.P.I. Kiss Me On My Tulips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *