Categorieën
Prinsessendingetjes

O.P.I. Color So Hot It Berns

Als ik een overdosis aan kleur met daarboven O.P.I. zie, moet ik me bedwingen om er niet hysterisch gillend naartoe te rennen, zoals America’s Next Top Model-deelneemsters doen. En dus probeer ik zo kalm mogelijk naar het rek te gaan. Eén van mijn favorieten, aangetroffen in zo’n rek, is Color So Hot It Berns.

Dit prachtige rood siert deze week mijn nagels. Het was mijn tweede O.P.I. lakje, en ik was benieuwd of ik er net zo blij mee zou zijn als met mijn eerste. Nu, na ruim een jaar, gebruik ik ‘m nog steeds regelmatig. Deze kleur rood past perfect bij mijn nogal bleke huid, maar blijft het ook goed doen als ik een kleurtje heb (denk ik, want die zomer van afgelopen jaar was flut).

Warme herfstkleur

Rood dus. Het is geen donkerrood, het is geen fletsrood, maar rood. Een beetje knal, zonder dat je er hoofdpijn van krijgt. Geen oranje- of rozetint te bekennen. Gewoon rood en precies goed, als je het mij vraagt. En ook nog eens een hoge pigmentatie, daar houd ik van. +1 dus.

Als een zonnetje

De dikte van de lak is mooi in balans: niet stroperig, niet waterig, maar echt lak. De applicator brengt de lak als een zonnetje aan, en neemt de nagel in praktisch één beweging al helemaal mee. Het kwastje is namelijk breed en relatief plat. Je kan een tweede laag overwegen, maar de dekking is na de eerste laag wat mij betreft al genoeg. Ik doe alleen een tweede laag eroverheen als ik echt een gelegenheid heb. Color So Hot It Berns is een creme: geen glitters, shimmers of andere dingetjes. De lak glanst mooi en droogt snel. Het uitharden duurt iets langer, vooral bij de tweede laag. Maar ach, hij is zo mooi, dat ik daar helemaal niet mee kan zitten (+5).

Het past bij

Alles! Met deze lak zit je altijd goed. Hij is klassiek, modern, hip, chique en ga zo maar door (+heelveel). Color So Hot It Berns komt uit de Swiss herfstcollectie van 2010, en mag eigenlijk niet in je nagellakcollectie ontbreken. Zoals we van O.P.I. kunnen verwachten, heeft het lakje een heerlijk passende naam met een leuk woordgrapje erin. De kleur is prachtig, dekt na één keer en ook na praktisch één lakbeweging. Wat wil een vrouw nog meer?

3 reacties op “O.P.I. Color So Hot It Berns”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *