Categorieën
Prinsessendingetjes

O.P.I. Can’t Find My Czechbook

Mijn nagellakcollectie bestaat vrijwel alleen uit roze en rode lakjes, op die ene pimpelpaarse uitspatting na. Dat veranderde allemaal toen ik een paar maanden geleden de aankondiging van de Euro Centrale-collectie zag en mijn oog liet vallen op een hemelsblauw lakje. Sinds de collectie vorige week in Nederland kwam, ben ik op zoek geweest en nu eindelijk in het bezit van O.P.I. Can’t Find My Czechbook, die ik dus wèl kon vinden.

Aquablauw

O.P.I. omschrijft Can’t Find My Czechbook als aquablauw en ik snap waarom, want dit kleurtje doet je gelijk denken aan de blauwe zee aan een exotisch strand. Wat mij betreft is dit dan ook een ultiem zomerkleurtje dat mijn nagels helemaal opfleurt. Even was ik bang dat mijn bleke huid nog bleker zou lijken door voor een koele kleur te gaan, maar ik zat ernaast. Sterker nog, zo koel is Can’t Find My Czechbook eigenlijk niet, want het lakje heeft een ietwat warme ondertoon. De kleur omschrijven is moeilijk en wat mij betreft ook niet nodig: dit lakje is een feest voor je ogen, of je het nu hemels- of aquablauw noemt.

Druk

Ik blijf O.P.I. kopen om verschillende redenen, waaronder het feit dat de kwastjes zo prettig lakken. Ook dit kwastje is breed en met twee stroken is de hele nagel bedekt. Daar moet ik dan wel aan toevoegen dat dit bij de eerste nagel niet het geval was. Ik ben gewend om nauwelijks druk uit te oefenen op de kwastjes, maar bij Can’t Find My Czechbook krijg je een ietwat streperig resultaat als je dat doet. Al snel kwam ik erachter dat iets meer druk volledige dekking gaf. Eén laagje was net niet genoeg, maar met twee zit je nagellak helemaal goed. De substantie is mooi gebalanceerd: niet stroperig en niet waterig. Als je eenmaal de juiste druk hebt gevonden, is dit lakje heel gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen.

Glans

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk of de lak goed blijft zitten. Zoals altijd zit dat wel snor bij O.P.I. (een week mooi gelakte nagels is geen probleem), al helemaal als je een goede top coat eroverheen aanbrengt. Dat geeft een extra mooie glans, maar ook zonder top coat glanst Can’t Find My Czechbook heel mooi. Wat je ook doet, dit lakje spat van je nagels.

Past bij

Alles, maar vooral bij de zomer. In die leuke bikini, dat schattige shortje of dat luchtige jurkje. Can’t Find My Czechbook is speels, fris en een beetje gedurfd, maar daardoor des te leuker. Een absolute eye-catcher op je nagels, maar ook in de winkel, want reken maar dat je dit lakje niet kunt laten staan.

Één reactie op “O.P.I. Can’t Find My Czechbook”

Normaal reageer ik niet op dit soort blogjes,maar nu heb ik wel de kans als eerste te reageren,leuk beschreven misschien iets voor de toekomst???????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *