Categorieën
Prinsessendingetjes

O.P.I. Bright Lights Big Color

Bij die heerlijke lentezon horen natuurlijk zomerse nagels. Dit lakje kun je dan ook niet laten staan als de zomer voor de deur staat, en met de zon erop wordt ‘ie een echte eye-catcher. Deze nagellak heet niet voor niets Bright Lights Big Color.

Gouden hart

Het is geen koraalrood, geen zalmroze, en eigenlijk ook geen perzik. Misschien koraalroze dan? Hoe dan ook, het is een prachtkleur. In de zon verschijnt er een subtiele, gouden shimmer en stiekem is deze koraalroze kleur (om de bijzondere kleur toch een naampje te geven) gemaakt voor dat beetje bling. Het eerste halfuur dat ik deze lak op doe (ja, iedere keer weer) kan ik mijn ogen er niet vanaf houden. En het halfuur daarna ook niet. Ik zei het al, een eye-catcher.

Soepeltjes

Het welbekende O.P.I. kwastje brengt de nagellak in één soepele beweging aan. Aan de eerste laag heb je net niet genoeg, maar dat maakt niet uit met zo’n prachtkleur. Bright Lights Big Color droogt voor mijn gevoel sneller dan mijn andere O.P.I. lakjes. Vooral de eerste laag is binnen no time opgedroogd, en die tweede gaat er dus snel achteraan. Het is geen crème, zoals O.P.I. Color So Hot It Berns, en hij heeft dan ook geen glanzende finish. Deze lak is ietwat mat, maar de shimmer maakt dat helemaal goed. En toegegeven, met een topcoat wordt ‘ie nóg mooier. Zonder problemen blijft Bright Lights Big Color een week zitten. Vlekkeloos.

Hij past bij

Vooral bij de zomer, en al helemaal bij outfits met dezelfde tinten erin (zo matcht dit lakje perfect bij mijn zomer- en mijn winterjas). In de winter geeft Bright Lights Big Color je even dat lentegevoel, maar toch pak ik ‘m dan minder snel. Hoe dan ook, ieder seizoen staat hij prachtig. Maar vooral met bright lights (zoals de zon) wordt dit een big colour.

5 reacties op “O.P.I. Bright Lights Big Color”

Ah dankje, wat superleuk om te horen! Deze komt bij een andere winkel in Utrecht vandaan. Als je bij de bushalte Janskerkhof bent, zit er zo’n soort van beautysalon, Laurent Lifestyle Salon. Daar kwam ik ‘m tegen.

Nogmaals bedankt, ik ben echt heel blij nu 😀

Nou, ik heb ‘m gevonden hoor! Het was een hele zoektocht. Bij de V&D hadden ze uitgerekend dit kleurtje niet meer, dus ben ik naar Laurent gegaan. Werd meteen lejk geholpen, maar ze waren dit kleurtje kwijt! Wilde echt persé deze hebben dus ze is alle vakjes langsgegaan en uiteindelijk zat ‘ie ertussen, haha. Ben er super blij mee! Je hebt er niets over gelogen!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *