Categorieën
Columns Notities

Schrijfmeisje is blijfmeisje: 10-jarig jubileum!

Wie schrijft, die blijft. Ook als je nog maar een paar keer per jaar schrijft, kom je vanzelf op het punt dat je blog tien jaar is gebleven. Tien jaar. In die tijd is niet alleen de publicatiefrequentie, maar óók mijn leven behoorlijk veranderd, mede dankzij Schrijfmeisje. Tijd voor een blik op toen en een update over nu!

Categorieën
Notities

Schrijfmeisje 3.0

Kleine meisjes worden groot. Dan kun je niet meer aankomen met een Kinderlinesblog, ook niet als je stiekem best klein gebleven bent. Er moest een echte blog met een eigen domeinnaam komen. Vijf jaar geleden is het alweer. Tijd voor iets nieuws.

Categorieën
Notities

Waar ik niet over schreef in 2016

Waar ik niet over schreef in 2016

Weten jullie nog, 2016? Dat jaar dat het een week geleden nog was? Ik heb daar nog wat ongeschreven verhaaltjes over te vertellen.

Categorieën
Notities

Schrijfmeisje.nl: 4 jaar!

Schrijfmeisje.nl: 4 jaar!

Waar is de tijd gebleven? Ik ben nog helemaal niet klaar om het vierde jaar Schrijfmeisje te vieren! Ik heb nog zo veel te schrijven en te vertellen… En dan vooral over de andere dingen die ik te vieren heb.

Categorieën
Notities

Bloed, zweet en de badkamer

badkamer-intro

Het is alweer een jaar geleden dat we op een zondag spontaan “even” inspiratie op gingen doen voor de badkamer. “Zandkleuren” zouden het worden, maar we kwamen thuis met iets heel anders. Inmiddels is er verbouwd en douchen we al negen maanden in een ware vijfsterrenbadkamer.