Categorieën
Notities

Nieuw jasje

Nieuw jasje

Schrijfmeisje.nl heeft een geheel nieuw jasje! Goed nieuws voor de mannen, want deze lay-out is eindelijk manvriendelijk en is tegelijkertijd op en top vrouwelijk, maar vooral helemaal Schrijfmeisje.nl. Had ik al gezegd dat ik er heel blij mee ben?

Opzich was mijn vorige lay-out wel prima, maar toch niet wat ik wilde. Natuurlijk heb ik eerst zelf wat pogingen gedaan om alsnog die lay-out from scratch te maken, zoals ik bijna een jaar geleden ook al probeerde. Ik kwam tot dezelfde conclusie als toen: ik zag door de codes het bos niet meer en voelde me alsof ik met wascokrijtjes een pietepeuterige kleurplaat probeerde in te kleuren. Ik liet het voor wat het was en nam me voor om me er later in te verdiepen.

Van het nieuwe jaar naar kerst naar vandaag

Tot ik in contact kwam met Naomi. We mailden wat over en weer op maandag en ik ontving een eerste printscreen op dinsdag. Mijn mond viel open van verbazing, want wat was dát snel zeg! Waar ik na onze mailtjes stiekem hoopte dat ik misschien voor het nieuwe jaar een nieuwe lay-out zou hebben, dacht ik nu zelfs al aan ‘voor kerst.’ Op woensdag veranderde dat ineens in ‘morgen.’

Top

Mijn complimenten voor Naomi, die met deze lay-out de spijker op zijn kop heeft geslagen en mij zo gelukkig heeft gemaakt als een klein kind in een grote speelgoedwinkel. Niet alleen heeft ze het supersnel gedaan, maar zorgde ook nog eens voor goed mailcontact en een topresultaat.

Mooi!

Dat niet alles meer klopt neem ik maar even voor lief, want met alle scriptiedrukte kom ik er niet echt aan toe om de vorige 251 blogposts stuk voor stuk na te gaan en het beeldmateriaal aan te passen. Ik blijf maar kijken naar mijn nieuwe jasje en vind het fantastisch geworden. Fris, elegant en wat speels, precies wat ik wilde. Met een beetje dat huiskamergevoel, je weet wel, dat je met een kopje thee tegen de verwarming aan gaat zitten om mijn blog te lezen. En weet je wat? Mijn eigen site spreekt eindelijk mijn uitspraak dat ik niet van roze houd niet meer tegen. Stiekem vind ik het de mooiste blog.

10 reacties op “Nieuw jasje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *