Categorieën
Modepopje

Mijn kledingkast onthult

Kleren maken de man. Eh, vrouw, in mijn geval. Eigenlijk sta ik er nooit bij stil en trek ik een outfit uit de kast waar ik op dat moment zin in heb. Maar wist je dat wat we dragen ook iets zegt over onze persoonlijkheid?

En niet zomaar iets. Blijkbaar zeggen onze kleren iets over onze geheime verlangens. Oe lala! Onze geheimen liggen dus voor het oprapen in onze eigen kledingkast.

Hallo, boobies

Een flinke décollete is niet bedoeld om mannen te verleiden. Nee, het betekent iets heel anders. Deze vrouwen zijn uit op macht en controle. Dat lijkt me geen goed nieuws voor Daniella, die niet alleen haar décollete, maar bijna haar hele borsten laat zien. Iets zegt me dat ze vooral niet de macht moet krijgen en controle houden gaat ‘m niet worden met al die champi. Christina Hendricks (Joan Harris in Mad Men) daarentegen rockt deze look op de rode loper.

Bron: Greg Razzi

Tot je nek dicht

Wij weten wel wat we moeten met onze vrouwenpower. Maar er zijn ook vrouwen die denken dat we zwak zijn, en dat laten ze zien door vooral geen décollete te showen, maar alles tot aan de nek toe dicht te knopen. Dag boobies, dag vrouwelijke vormen. En dag modieuze kleding, want het staat in de meeste gevallen ook nog eens supersaai.

Slobbertrui

Als je jezelf als moeder erop betrapt dat je iedere dag weer die spijkerbroek en slobbertrui uit de kast trekt, en de borstel je haar nauwelijks raakt, kijk dan maar uit. Ik geloof niet dat ik hier iets aan toe hoef te voegen…

(Te) korte rokjes

Korte rokjes voor jonge meisjes kunnen nog wel. Goed, ze wekt dan wel de indruk een enorme aandachtszoeker te zijn, maar ach. Dat is niets vergeleken de indruk die een oudere vrouw in hetzelfde rokje wekt.

Bron: vk.com

Geen raad met sieraad

En dus wordt de hele sieradendoos maar omgedaan, zodat het lijkt alsof het heel goed gaat. Rijkdom uitstralen is de bedoeling, maar geldproblemen zijn de werkelijke boodschap. Een duidelijke no-go dus.

Wat mijn kledingkast onthult

“Je moet nodig eens gaan shoppen, want een overgroot deel van mijn inhoud stamt uit het middelbare school-tijdperk. Terwijl je al vier jaar je diploma op zak hebt,” aldus mijn kledingkast. Ik ga dus niet met de trends mee, ben ook niet uit op macht (sowieso heb ik niet zo’n décollete als Christina Hendricks, en om de boobies nu te tergen met zo’n Maximizer van de Hünkemöller zie ik al helemaal niet zitten), verberg mijn vrouwelijkheid ook niet (veel te veel gedoe, al die knoopjes) en een moeder ben ik nog niet, dus daarover kan ik voorlopig nog niet meepraten. Ik draag een standaard set sieraden, maar dat is absoluut niet over-the-top. Conclusie? Mijn kleding is zo out-dated dat die geheime verlangens lekker geheim blijven voor de buitenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *