Categorieën
Modepopje

Melkfles of geen melkfles: bloot met die benen!

Als het zonnetje ook maar een beetje schijnt (dus ook als het eigenlijk nog maar tien graden is), trek ik al een lekker zomers jurkje uit de kast. Goed, dat is natuurlijk iets te enthousiast, maar zeker nu zeg ik: broek uit en jurkje aan! Blijkbaar denkt niet iedereen daar zo over…

Kijk, ik snap best dat als jij bij de rechtbank werkt, je niet met die hotpants naar je werk gaat. Maar wat is er mis met in een kort broekje naar buiten? Het is geen bikini ofzo en zolang je billen er niet onderuit floepen (al zal menig man dat niet erg vinden), zie ik geen probleem.

Melkflessen

Het meest gehoorde excuus: de melkflessen. Ik ben zelf ook niet al te gecharmeerd van mijn haast lichtgevende benen, maar als ik ze blijf verbergen kom ik er nooit vanaf. Bovendien valt het nu minder op dan over een paar maanden, want bijna iedereen is nu nog een bleekscheet.

Flubberbenen

Wat is dat toch? Wordt er niet gezeurd over de kleur, dan wel over een miniem putje hier en daar of het feit dat benen soms flubberen. Ik ben zelf ook niet heel happy met mijn stelten en heb af en toe echt zo’n pudding-gevoel, maar daarmee ben ik ook de enige die zo over mijn benen denkt. Wedden dat jij ook de enige bent die putjes, flubbers en oneffenheden ziet? Gewoon bloot dus!

Ordinair

Van dit argument zakt mijn broek toch echt af. Bloten benen zouden ordinair zijn. Daar kan ik me iets bij voorstellen als ik in een minirokje met een netpanty zou lopen op palen van vijftien centimeter. Stilettopalen, wel te verstaan. Maar wat is er mis met een rokje dat boven de knie komt, of die hotpants die zo vlot staan en makkelijk zitten?

Smoesjes

Geen smoesjes meer om je lange broek of panty aan te houden. Uit met die hap, en show je benen! Des te sneller ben je van je melkflessen af, die putjes vallen niet op (en negen van de tien vrouwen roept dat ze ze heeft, dus we zijn echt niet de enige), en het is niet zo ontiegelijk warm. Trek dat luchtige jurkje of die comfortabele shorts uit de kast en geniet van de zon en zomer!

10 reacties op “Melkfles of geen melkfles: bloot met die benen!”

Mijn benen zijn echt niet gekleurd te krijgen, lijkt het. Ik heb me dus maar over mijn schroom heengezet en trek gewoon mijn jurkjes en broekjes aan. Ik zit nu al klaar in mijn short, haha!

Het wisselt bij mij heel erg… nu nog niet, maar als ik een dagje ga zonnen op het balkon (in bikini), dan heb ik daarna schenen die nog roder zijn dan tomaten 😛 En dan gaat het ineens prima, haha.

Maar ik trek me er ook niets van aan hoor, jammer dan als mensen het niet mooi vinden dat ik melkflessen heb.

ik mag op mijn werk (ziekenhuis) echt niets anders als een lange broek aan! gelukkig staat onze airco wel op ongeveer stand duizend ofzo dus het is aardig uit te houden haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *