Categorieën
Kijkvoer

Mad Men is terug

Sigaretten, drank, geheimen, roddels, mode, en heel sexy: morgen is het lange wachten eindelijk voorbij, want dan begint een kersvers seizoen van Mad Men! Waan je in de 60s, waar alles nog anders was, en geniet van de uitgesproken karakters in deze Emmy-winnende serie.

En dat moet je zien, want dit is een geweldige serie vol drama, stijl en intrigerende karakters. Wij Dutchies moeten nog even wachten, want dit gloednieuwe, vijfde seizoen wordt eerst in Amerika uitgezonden, waar ze gelijk met een dubbele aflevering aftrappen. Tot die tijd kunnen wij ons vermaken met deze heerlijke trailers.

Peggy is back

Van kantoortrutje naar business woman waar Pete het omkijken naar heeft. Ze lijkt misschien zo braaf, maar is alles behalve dat.

Roger is back

IJzersterk en keihard, die man. Zaken regelen doet ‘ie wel even en hij deinst nergens voor terug. Een echte gentleman met grijze haren, maar zijn wilde haren is ‘ie nog niet verloren…

Pete is back

Een beetje een watje als je ‘m zo ziet. En nog zelfingenomen ook. Maar na een aantal seizoenen weten we inmiddels dat Pete wel wat pittiger is dan we denken…

Joan is back

Geen graatmagere vrouw die eeuwig op dieet is, maar iemand met weelderige vormen en prachtige jurken die haar curves omhullen, omarmen. Haar felrode haar kun je niet missen, en haar uitgesproken houding ook niet. Op en top vrouw en vurig: Joan is back.

Betty is back

Schattig, beeldschoon en hèt voorbeeld van de jaren ’50 housewife. Maar eigenlijk is ze vlijmscherp, jaloers en best wel bitchy. We kunnen weer een seizoen genieten van de bewogen Betty.

Don is back

Zelfvertrouwen, succes en lust: last but definitely not least, Don is terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *