Categorieën
Kijkvoer

Lekkere filmhunks

Je hebt van die films en series die massaal door vrouwen gekeken worden omdat er één of andere filmhunk in zit, waar zij lekker bij wegkwijlen. Er is nog net geen opvangbakje nodig, zeg maar. Negen van de tien keer – als ik de celeb überhaupt herken – vind ik die ‘hunks’ maar niets.

Brad Pitt

Het heeft me heel wat films en “wie is dat dan” gekost voor ik Brad Pitt herkende. Lijkt me redelijk duidelijk dat hij dus niet is blijven hangen als hunk. Tuurlijk, hij ziet er best oké uit. Helemaal niet verkeerd zelfs. Maar ik brand niet van verlangen om ooit met hem een beschuitje te eten of te daten, want stiekem vind ik hem een beetje the boy next door. Ik word wel heel blij van zijn acteren. Telt dat ook?

Bron: ElvisTR

Wentworth Miller

Als ik Wentworth Miller zie, zie ik alleen maar een bonk spieren met een eivormige biljartbal erop. Zijn oren zijn een beetje gek, zijn gezicht doet me helemaal niets en als het de uitstraling is, heb ik het nog niet gezien. Misschien komt het omdat ik nooit Prison Break heb gekeken. Of omdat… Nee, ik vind hem gewoon niet lekker of hot.

Bron: ncshygirl2003

Orlando Bloom

Best een schattig hoofdje hoor, die Orlando. Maar dat sikje en dat redelijk lange haar… Brr, daar griezel ik van! Vooral als het ook nog een beetje vettig lijkt. Dankje, maar nee dankje.

Bron: Viggosgrl19

Johnny Depp

In Pirates vind ik hem hartstikke tof. Als acteur, niet als hunk. En daarbuiten zie ik hem ook niet als hottie; helemaal niet nadat ik ontdekte dat hij zijn nagels lakt. De hunkfactor – die er toch al niet was – is daardoor volledig teniet gedaan. Jammer dan, Johnny.

Bron: gataloka2009

Robert Pattinson

Ik heb nog nooit een Twilight-film gezien en toch ontkom ik er niet aan: Robert Pattinson. Met zijn woeste haren en zogenaamde sexy vampierenblik (de enige blik die ik bij hem zie als hij weer op tv of internet voorbij komt) maakt hij mij absoluut niet woest. En die blik is ook niet sexy. Eigenlijk vind ik het maar een flapdrol. En dan te bedenken dat hij op nummer 1 staat in de Hot Men Top 70 van Glamour Magazine. Ik zie het ook niet.

Bron: Aryadna29

Justin Bieber

Dat Robert op 1 staat is nog niet eens mijn grootst verrassing. Nee. Ik viel bijna van mijn stoel (maar kon een gil van schrik nog net bedwingen) toen Justin Biebers hoofd ineens op mijn scherm verscheen. Whut? Heeft hij het gehaald in de top 70? Ik kan genoeg anderen bedenken die een 45e plaats zouden verdienen. Maar Bieber? Really? Er staat toch echt Hot Men. Bieber is niet hot en ziet er ook niet uit als een man. Fail.

Wie zijn volgens jou lekkere filmhunks?

6 reacties op “Lekkere filmhunks”

Ik snap je volledig! Ik vind sowieso weinig acteurs echt knap. Behalve dat ik dan Brad Pitt wel weer zie zitten. Die mag van mij wel next door wonen! Graag zelfs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *