Categorieën
Notities

Lay-out doet raar

Hoe het komt is me een raadsel en hoe ik het zelf op kan lossen is een nog ingewikkelder vraagstuk dan de moeilijkste wiskunde-examenopgaven, maar de lay-out van Schrijfmeisje.nl doet plotseling raar. Helaas heb ik zelf niet genoeg nerdskills, maar ik doe mijn best om alles zo snel mogelijk weer normaal te krijgen!

Geen zorgen: als je op ‘Continue reading’ klikt, doet de lay-out weer normaal. Het gaat puur om de hoofdpagina. Normaal probeer ik dingen te repareren door in de CSS te snuffelen, maar ik ben bang dat ik het alleen maar erger maak gezien dit ook zonder aanleiding gebeurd is. Daarom hoop ik dus snel iemand te vinden die verstand heeft van ingewikkelde computercodes en meer van dat soort dingen.

Tot die tijd: sorry voor het ongemak!

11:44

Ik probeer te ontdekken of het misschien aan een bepaalde browser ligt. De lay-out doet raar in:

  • Safari op mijn MacBook Air
  • Safari op mijn iPhone
  • Google Chrome op mijn MacBook Air
  • Google Chrome op Windows
  • Mozilla FireFox op mijn MacBook Air
  • WordPress App op mijn iPhone

Iets doet mij vermoeden dat Internet Explorer er niet veel meer van zal bakken en het dus ook niet in Windows vs. Apple zit. Wat dan wel?

09:55

De volgende dag dus (we kunnen moeilijk terug in de tijd). De lay-out is weer normaal dankzij Rinze!

4 reacties op “Lay-out doet raar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *