Categorieën
Kletsen met

Interview: Lia leerde Nederlands met Uitzending Gemist

Als je met Lia Herzog (28) praat, dan ontdek je al snel dat ze vrolijk, creatief en sportief is. En een automeisje. Toch duurt het een tijdje voor je door hebt dat ze geen Nederlandse is. Sterker nog, deze Duitse woont pas drie jaar vast in Nederland, heeft nooit een taalcursus gedaan, maar spreekt moeiteloos onze taal. En dat is heel bijzonder.

Categorieën
Kletsen met

Interview: Imme, model met een missie

Interview: Imme

Op zeventienjarige leeftijd, als Imme Visser net model is, krijgt ze al te horen dat ze moet afvallen. Haar heupen zijn immers een paar centimeter te breed en dat kan echt niet als je fashionmodel bent. Braaf volgt ze dieet na dieet, tot ze op een dag voor de spiegel staat en haar dunne benen ziet. “Toen dacht ik: nee, het is genoeg. Mijn lichaam kan niet verder, ik wil mijn energie terug en ik ben ook echt superbitchy tegen iedereen.” Dat is waar Imme’s verhaal pas echt begint.

Categorieën
Kletsen met

Bijzonder beroep: Interview met een piloot

Bijzondere beroepen: Interview met een piloot

Voor de meeste jongens is het een kinderdroom: piloot worden. Zo ook voor Frederick. Maar hij wist het echt zeker en vliegt inmiddels de wereld rond met een Boeing 777. Zijn kinderdroom werd werkelijkheid.

Categorieën
Kletsen met

Interview: Invading Holland

Kennen jullie Stuart nog, van Invading Holland? Een tijdje geleden tipte ik zijn website, waar hij schrijft over zijn avonturen. Nu vertelt hij aan Schrijfmeisje.nl zijn verhaal: over hoe hij per ongeluk in Nederland terecht kwam en na elf jaar nog steeds verrast wordt door onze gewoontes. Maak kennis met Stuart Billinghurst.

Categorieën
Kletsen met

Interview: Webshop Fuzzylicious

“Ik wil de Lancôme zijn, maar dan met het huismerkgevoel,” zegt Joyce van Asselt (26) als ze vertelt over haar webshop Fuzzylicious. Hier verkoopt ze sinds een jaar exclusieve producten voor hond en kat. Maar hoe gaat dat, een webshop opzetten?