Categorieën
Notities

Jarige job Jack

Hieperdepiep hoera, ons poezenbeestje is alweer drie jaar vandaag. Niet dat hij dat weet; hij begon de ochtend zoals altijd met “Miaaaauw geef mij eten!” Maar toch, die paar jaren hebben al een hoop mooie poezenplaatjes opgeleverd. Geniet mee van zijn meest rare, schattige en leuke momenten!

Gekke bekken

Hij is een ster in het trekken van gekke bekken. Need I say more?

Krabpaalcapriolen

Een halfjaartje geleden kreeg Jack een krabpaal. Een hoge krabpaal, want we dachten dat ‘ie dat best leuk zou vinden. We hadden een beetje gelijk, maar hij vond alleen het lage gedeelte interessant want meneer bleek hoogtevrees te hebben. Ineens, een paar weken geleden, was het dan zo ver: hij raapte al zijn kattenmoed bij elkaar en klom omhoog. Met de nodige kattenkiekjes als resultaat.

Dit vindt hij leuk

In de zon liggen, op tassen liggen, knuffelen met ons (lees: zich verstoppen achter mijn haar of veeleisend op je computer gaan liggen), TV kijken (jullie konden al eerder zien dat hij van TopGear houdt, maar die Felix reclame is toch wel spannend), maar vooral de hele dag luieren. Het leven van een kat is zwaar, en dat al drie jaar!

5 reacties op “Jarige job Jack”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *