Categorieën
Columns

Het leven van een kat

Hallo, mensenvrienden. In mijn drukke schema heb ik eindelijk een gaatje gevonden om jullie te verblijden met een fotodagboek, zoals dat op veel mensenblogs heel populair is. Immers, wie wil nu niet een kijkje in het leven van een kat? Ik weet dat ik, Jack de kat, vorige keer al uit de doeken deed hoe dat eraan toe gaat, maar jullie moesten eens zien waar ik tegenwoordig druk mee ben.

Strike a pose!

Om te beginnen overweeg ik een carrièreswitch. Als mijn mensen – met name het meisje – een camera tevoorschijn toveren, dan kan ik niet anders dan poseren. Ik geef het als man liever niet toe, maar zelfs dat smizen van Tyra Banks heb ik onder de knie. Het is iets dat ik van nature in me heb en zelfs tijdens mijn slaap doe. Als ik niet voor de camera lig, dan ben ik gewoon kat en breng ik een groot deel van de dag door op de bank. De bank is namelijk perfect om te slapen, iets dat ik regelmatig moet doen met dat vermoeiende, zware leven van mij. En af en toe speel ik nog een beetje, ook allemaal op de bank. Ik moet immers wel in vorm blijven. Hieronder dus een collectie poseerfoto’s, relaxfoto’s en sportfoto’s van de afgelopen tijd. Op de bank.

Bankfoto's Jack

Veroveraar

Als echte man ben ik van nature een jager. Jammer genoeg zijn hier geen muizen en die duiven op het balkon die me telkens pesten krijg ik ook maar niet te pakken vanachter de ramen, maar er is één verovering waar ik toch wel trots op ben. Ken je die krabpalen met zo’n maf balletje eraan waarvan mensen verwachten dat jij er met je poot tegen gaat zitten tikken als een mafkees? Toegegeven, het is verleidelijk, maar neem nu maar van de leermeester aan dat het veel leuker is om het balletje te vangen en daarna naar je baas te brengen. Het enige jammere is dan weer dat zij me niet met rust laat en iedere seconde dat ik bezig ben met mijn work-out plaatjes probeert te schieten. Zeg nu zelf, als jij als een malloot achter iets aanrent, word je toch ook liever niet op de foto gezet? En ik mag er natuurlijk niet te schattig uitzien als ik het balletje in mijn bek heb.

hetlevenvaneenkat-002

Dromen in een doos

Jullie begrijpen dus waarom ik zo druk ben geweest met mijn nieuwe beroep en hobby’s. Toch gaat er niets boven slapen en zonnen in een kartonnen doos. Zachte mandjes zijn namelijk zó 2012.

Doos

Tot de volgende keer, mensenvrienden.

8 reacties op “Het leven van een kat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *