Categorieën
Notities

Geïnterviewd

Sterren worden geïnterviewd. Mensen met een interessant of bijzonder verhaal worden geïnterviewd en normaal ben ik daarbij degene die de vragen bedenkt, die de antwoorden opneemt met haar telefoon, wat onleesbare aantekeningen op papier kladdert en daar uiteindelijk een mooi verhaal van maakt. Maar dit keer waren de rollen omgedraaid en werd ik geïnterviewd door Debby van Bohemian Dreams.

Dromenplukkers

Debby leeft onder het motto “seize your dream,” en dat is ook precies waar haar blog over gaat. Ze vertelt over haar eigen reisdromen en interviewt andere “dromenplukkers.” Sinds vandaag ben ik één van de dromenplukkers op haar blog, want mijn droom ging op mijn 22e verjaardag online: Beauty Is Not a Number. Een bijzonder initiatief, vond Debby en zo kwam van het één het ander.

Het interview

Ik zit dan ook te glimmen van trots, want Beauty Is Not a Number betekent ontzettend veel voor me en hierover geïnterviewd worden is één van de grootste complimenten die ik kan krijgen. In het interview vertel ik onder andere over hoe het allemaal begonnen is, zowel de anorexia als het idee voor Beauty Is Not a Number (inclusief een link naar het eerste artikel van mijn reeks die ik onder een pseudoniem schreef voor Ze.nl, iets dat ik nog niet eerder openbaar bekend heb gemaakt. Een verstopte “primeur” dus!).

Lees het interview hier of klik op de afbeelding hieronder. Dankjewel, Debby!

6 reacties op “Geïnterviewd”

Wat een ontzettend sterk geschreven stuk over jou Laura,perfect dat je dit gedaan hebt,denk dat het voor veel volgers meer duidelijkheid brengt over jouw en je ambities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *