Categorieën
Modepopje

Fashion statements van een minimeisje

Je haalt een fotoalbum (ja, zo één die nog met de hand gemaakt is) onder het stof vandaan. “Oh mijn god! Wat had ik daar in hemelsnaam aan?” Ik nam mijn kledingstijl van toen onder de loep en ontdekte dat ik talloze fashion statements maakte. Ja, toen was ik net zo’n fashionista als nu.

Turkoois

Hier is dan eindelijk het bewijs dat ik ècht niet zo van roze houd als het lijkt… Als klein meisje zijnde droeg ik volop turkoois, één van mijn favoriete kleuren.

Toen al een dametje

Kijk nou! Niet alleen nu voel ik me een echte dame met mijn vele jurkjes en hakken; toen kon ik er ook al wat van.

Tuinbroek

Toen zo normaal, nu vaak bestempeld met woorden als ‘afgrijselijk.’ Maar als ik dat fotoalbum opensla, vind ik stiekem dat ik daar best wijs sta te zijn in mijn tuinbroekie. Of is het de pose die het ‘m doet?

Spraakmakende outfits

Natuurlijk droeg ik niet alleen gewone kleren. Sommige outfits waren net iets spraakmakender dan dat, zoals mijn joggingspak (heerlijk als je op reis bent!), een pluizige trui (schattig!) en het allereerste bezoekje aan de tandarts (inclusief modieuze outfit).

Winter

In Nederland kennen we misschien niet van die superstrenge winters, maar dat betekende niet dat ik niet goed en modebewust uitgerust was voor die paar koude dagen.

Zomer

Roep ik op mijn blog altijd dat ik niet zo’n bloemetjesjurkenmeisje ben, kwam ik hier toch echt het tegendeel tegen. Bloemetjes, roze en Barbie: alles dat ik beweerde niet te zijn.

Accessoires

Ik was niet alleen een trendsetter wat betreft kleding, maar vooral op het gebied van accessoires. Wat je al niet kunt met luiers en gewichtjes om te voorkomen dat het tafelkleed wegwaait…

4 reacties op “Fashion statements van een minimeisje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *