Categorieën
Modepopje

Een echte fashionista

Het barst van de fashionblogs op internet. Dat had ik natuurlijk ook kunnen doen, maar ik heb er bewust voor gekozen om niet te veel over fashion te bloggen. Vandaag gun ik jullie toch een kijkje in de keuken en kunnen jullie genieten van een soort shoplog, maar dan met to be kledingstukken.

Een echte fashionblogger struint het internet af naar de laatste trends, en koopt de halve (of hele) H&M leeg. Natuurlijk wordt alles met de wereld gedeeld. Shoplogjes voor de nieuwe aankopen (die pas later geshowd worden, eerst moet je het doen met wat slappe bloesjes die op een bed liggen) en OOTD’s: Outfit of the Day (wat is er mis met OVDD?). Het leukste blijven natuurlijk de foto’s van die outfits, en de hoofden die daarbij worden getrokken.

Trends volgen

Als fashionblogger moet je wel de trends blijven volgen. Ik doe dat absoluut niet, en zet zelf de trends. Daarmee ben ik de anderen altijd een stapje voor, en dat voelt niet eerlijk. Daarom blog ik dus niet over mode. Bovendien ben ik de enige die mijn trends volgt, en dat bevalt me eigenlijk wel.

Combineren

Voor mijn gevoel hebben de meeste fashionbloggers een kast die uitpuilt van hier tot Tokio als je ziet hoe veel verschillende outfits er voorbij komen. In werkelijkheid (denk ik) komt dat door hun creativiteit met combineren. Ik ben zó creatief dat ik altijd dezelfde dingen met elkaar combineer – een trend die ook nog niet bij de rest aangeslagen is – en dus telkens weer op dezelfde OOTD’s uit zou komen.

Fotosessies

En al zou ik dat wel doen, dan moeten ze nog gefotografeerd worden. Ik zei al eerder dat ik geen aanhangsels zoals broertjes of zusjes heb, dus die kan ik niet als slachtoffer gebruiken. Bovendien weet ik ook niet hoe ik zogenaamd natuurlijk op de foto moet staan, dus dat zou helemaal niets worden.

Mijn shoplog

Om toch te laten zien wat ik graag koop en welke trends ik volg, heb ik hier een shoplog. Let op: dit is een real time shoplog, tijdens het shoppen dus. De outfits moeten nog gekocht worden. De fotografiecredits gaan naar mijn iPhone en mijn vader, de schoenencredits naar mijn moeder. Kijk en geniet mee van twee gloednieuwe to be outfits.

Tijdens de sessie (bestaande uit één foto per outfit) ben ik gewoon blijven praten over of ik nu wel of geen flubberkont zou hebben in dit jurkje (daar moet je je als vrouw al-tijd, ongeacht of je er wel of geen last van hebt, druk over maken). Natuurlijker dan dit kan dus niet. Bovenstaande outfit zou ik dragen bij een net etentje of gewoon overdag. Eigenlijk altijd dus. Ik zou het in de zomer combineren met mijn lichtgrijze Paul Green schoenen (klik hier voor een foto) en als het wat kouder is ook, maar wel met panty en vestje (dat ik niet in de kast heb hangen) erbij. Drie punten voor degene die kan raden welk merk ik precies aan heb.

Dit is, moet ik zeggen, veel modieuzer dan wat ik normaal in mijn kast heb hangen. De onderkant van het jurkje heeft een wat smallere band waardoor ik me ineens een echte fashionista voelde. Ik geloof dat de foto verder voor zichzelf spreekt. Zoals je kunt zien ben ik zelf ook duidelijk onder de indruk van mijn nieuwe gevoel voor mode.

Binnenkort zullen deze twee juweeltjes in mijn kast hangen. Hopelijk hebben jullie genoten van dit kijkje in mijn fashionkeuken!

6 reacties op “Een echte fashionista”

Ik weet niet of je ze daar hebt gekocht hoor (ik heb dus geen verstand van kleding), maar het doet me een beetje denken aan de Steps. Dus als ze daar niet vandaan komen, dan moet je daar ook naar toe gaan, hebben ze ook dat soort leuke jurkjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *