Categorieën
Notities

Dit is nog nooit gebeurd

Dit is nog nooit gebeurd

Je kent het wel, dat je een gênante fout maakt en roept dat dit nog nooit eerder gebeurd is. Of dat je ineens Paris Hilton op straat tegenkomt, ook nog nooit gebeurd. Zoiets maakte ik deze afgelopen week dus ook mee.

Ik kwam Paris Hilton niet tegen, hoor. Alleen mezelf, en flink ook, wat trouwens wel vaker is gebeurd (laatst nog). Dat kwam door een opdracht die me aanvankelijk heel leuk leek, maar waar ik op terugkwam toen alles een beetje tegenzat. Het onderzoek doen duurde langer dan verwacht (veel langer) waardoor mijn planning gelijk al in de soep liep en ik maakte ook nog eens keuzes die uiteindelijk geen succes bleken te zijn, waardoor ik die delen weer opnieuw moest doen (want ik neem nog altijd geen genoegen met minder dan het beste dat ik kan). Resultaat: geen blogjes op Schrijfmeisje.

Wat jullie gemist hebben

  • Heel veel uren slaap (o nee, die heb ik gemist).
  • Dat Iris mijn beide blogs aanraadde op haar blog (die ook echt een aanrader is!)
  • Dat Schrijfmeisje hierdoor een mijlpaal bereikte.
  • Dat was toen ik om 07:07 ’s ochtends in de trein zat en er ineens iemand rokend voorbij kwam gelopen. Met een dikke joint hè.
  • Dat ik dit op Twitter en dus Facebook plaatste en dit andere mensen óók overkomen is.
  • Dat mijn vriend en zijn vrienden de eerste aflevering van hun YouTube-reeks Uw Reklame Hier – een verzameling absurdistische, maar vooral heel leuke sketches – online hebben gezet.

Dat wat nog nooit gebeurd is

Nog iets dat jullie gemist hebben – en dit is brekend – zijn de twee blogjes die op maandag en donderdag zouden verschijnen. Want zelfs al maakte ik er een potje van met mijn lange avonden, korte nachten en vroege ochtenden, ik deed wel iets anders heel goed: loslaten. Zelfs al was het iets waar ik met liefde aan werk. Of misschien maakt dat de overwinning juist des te groter, want dit is dus nog nooit eerder gebeurd.

Maar geen zorgen. Dit gaat niet nog een keer gebeuren, hoor. Dat gedoe met die opdracht, bedoel ik. Hoef ik tenminste ook geen slaap en blogjes over te slaan.

Foto door Eva Rinaldi (CC)

6 reacties op “Dit is nog nooit gebeurd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *