Categorieën
Kijkvoer

Daniella moet maar niet op zoek naar zichzelf

Soms kijk ik heel slechte programma’s, zoals Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf. Britt maakt me dan nog wel aan het lachen en Oh Oh Bibi is ook wel prima, maar ‘Daan de Amerikaan’ haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Die moet vooral op zoek naar iets anders dan zichzelf.

Tessa, van Benelux Next Topmodel, is geen lieverdje en behoorlijk irritant. Maar Tessa valt in dat opzicht in het niet naast Daniella, gehecht aan champi, over het paard getild en duidelijk niet de nerd toen ze meedeed aan Beauty and the Nerd. Daniella, die “echt sooo errrrg op soek narrr sichsellf” is, kan beter op zoek naar iets anders.

Bron: RTL.nl

Te veel Gemma Glitter

Ooit had je Gemma Glitter met haar vreselijke roze-met-paarse glitterpakjes, overdreven geacteerde gedrag en dat neppe Amerikaanse accent. Iemand die op wilde vallen en aandacht op de verkeerde manier zocht. Nu heb je Daniella, een soort moderne Gemma Glitter. Maar dan in het kwadraat. Opvallende kleding (of vooral haar boobies en buik die eruit puilen), en haar ‘ik kan niet zonder mijn tas van €80,-‘ is nogal over the top. Te veel van het goede. Voor zover je het goed kan noemen. Vooruit, omdat ze de eerste tien jaar in Amerika heeft gewoond, zie ik haar accent door de vingers.

Te hoog in d’r bol

Als je het mij vraagt, heeft ze iets te veel champi gehad (ze roept ook iedere aflevering wel dat ze champi nodig heeft), en is daarmee een beetje (lees: heel erg) met zichzelf ingenomen door alle parrrties waar ze naartoe moet en natuurlijk het vele werrrken. Geen drankje nemen maar een colaatje tijdens een diner, ja, dat kan natuurlijk echt niet.

Voor haar dertigste

Het is nog een beetje vroeg en kan best wachten, maar ach… voor haar dertigste moet het toch wel gebeuren: botox en de hele reutemeteut. Is dit de nieuwe Heidi Montag? Haar lippen hebben er al aan moeten geloven en de rest staat dus nog op het programma, behalve haar boobies. Die zijn puur natuur. De boobies die ongeveer het hele programma praktisch naast haar shirtjes en jurkjes hangen. Misschien moet ze ook op zoek naar wat grotere shirtjes.

Naïef

“Er zijn toch wel bodyguards mee?” Nee, je gaat naar Nepal en niet naar de première van een film of een of ander glamour feestje. Daniella is duidelijk niet de slimste van het stel, wat ook maar weer blijkt als ze mensen beoordeelt op basis van wat ze drinken (scroll naar 01:27, dan begint alle actie):

Na een hele aflevering heb ik dan ook echt wel weer genoeg Daniella gehad. Als ze zichzelf al vindt, hoop ik van harte dat ze er totaal iets anders van gaat maken. En dan doel ik niet op de plastische chirurgie.

Één reactie op “Daniella moet maar niet op zoek naar zichzelf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *