Categorieën
Tongstrelende taferelen

Bistro ’t Kannetje

Dat je er ’s avonds heerlijk kan eten, wisten we al. Met een rommelende maag rond lunchtijd was het dan ook niet vreemd dat we weer bij ’t Kannetje aan het Lievevrouwenplein belandden. Zou de lunch net zo lekker zijn als het diner?

Schemerig en gezellig

Qua gezelligheid zit je sowieso goed bij ’t Kannetje. Het is er een beetje schemerig, maar niet op zo’n manier dat je iedere seconden vreest dat er een ranzige kerel in je billen knijpt. Nee, op zo’n manier die het juist heel knus maakt. Het doet echt aan als een bistro, met in een hoekje een open haard waar je uitgebreid kunt zitten (wat ik overigens nog niet heb kunnen testen; het blijkt een geliefde plek). Een kijkje in de keuken is geen probleem, want ze hebben een open keuken.

Welk brood?

Er komen twee borden aan, met op allebei twee verse sneden brood. Of althans, het is dat dat op de kaart stond. Onze broodjes waren zo rijkelijk belegd, dat het brood amper te zien was. Erg? Helemaal niet.

Zachte zalm

Ik ben een visliefhebber en ging voor een broodje met zalm en roomkaas. De zalm was zacht en smaakte goed ziltig. Onder de zalm zat wat frisee sla verstopt met een ietwat zoetige dressing, wat een verrassing was. Een aangename verrassing. Daaronder zit vers brood met een knapperige korst. Lekker!

Carpaccio

Ik heb het zelf niet gegeten, maar mijn vriend ging voor een carpaccio waar hij van genoten heeft. Bij het zien van de foto kan ik me daar absoluut iets bij voorstellen!

Nog een keer

Ja hoor! Coffee Corazon blijft op één staan, maar ’t Kannetje is knus en je kunt er lekker eten. Kortom, ook een aanrader.

Één reactie op “Bistro ’t Kannetje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *