Categorieën
Modepopje

Bh als handtas

Ben je dat gegraai in je bh op zoek naar je telefoon ook zo zat? Dan is de JoeyBra de oplossing: de bh die ook dient als handtas. Als ik ga stappen heb ik schattig tasje bij me. Eigenlijk vind ik dat wel prima. Zou die JoeyBra mijn tasje kunnen vervangen?

Ik zie genoeg meisjes die hun telefoon in hun bh stoppen. Dat is een idee natuurlijk. Maarja, mijn boobies zijn niet megagroot en de bh dus ook niet. Die telefoon past daar nooit bij (denk ik). En al past het wel, dan plet dat ding mijn ene booby. Daar heb ik dus helemaal geen zin in. Als ‘ie af gaat moet ik heel elegant in mijn shirtje gaan staan graaien om vervolgens de oproep toch te missen. Ik neem mijn tasje wel mee.

Niets van dat

Mariah Gentry en Kyle Bartlow studeren aan de University of Washington en gingen op zoek naar een vervanging voor de handtas, zodat je die niet meer mee hoeft te zeulen naar feesten, bars en dergelijke. Zo werd de JoeyBra geboren: een (volgens de bedenkers) sexy bh met een vakje aan de zijkant.

Het idee

Alle noodzakelijke dingen passen erin: telefoons (met als grootste maat iPhones), sleutels, ID-kaarten en andere kleine dingen. De bh is geschikt voor grote en kleine boobies, is push-up en hij is onzichtbaar. Geen hond weet dat jij daar je peperdure telefoon of je retro 3310 in hebt zitten.

Handig?

Het idee klinkt best oké. Op z’n minst zwerft je telefoon niet meer los rond in je bh (als je ‘m daar opborg). Maar nog steeds moet je naar een rare plek grijpen (lekker als je flink gezweet hebt tijdens het dansen) en hoe wil je dat doen als je naast je telefoon ook nog sleutels en een ID mee moet nemen? Drie bh’s over elkaar? Of toch maar weer die handtas over je schouder?

Ook niet handig

Als je net borstjes krijg, leer je dat de juiste bh heel belangrijk is. Dat er nog genoeg mensen rondlopen met tieten die er half uitvallen of een omvang die zo klein is dat we nog meer kwabbels tellen dan er werkelijk zijn, is een bijkomstigheid. Hoe dan ook, we hebben niet voor niets een cupmaat en omvang. Toch dachten Mariah en Kyle dat wat algemene maten wel prima zouden zijn, dus hebben ze alleen small, medium en large. Wel staat er netjes bij dat de meeste vrouwen met die, die en die maten waarschijnlijk small zullen passen. Of medium. Of large.

Toegegeven

Het is een leuk idee natuurlijk. Maar ik zit er niet op te wachten om onder mijn oksels te graaien en een bezweette iPhone (en hand) ervoor terug te krijgen. Geef mij maar m’n tasje.

6 reacties op “Bh als handtas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *