Categorieën
Notities

Ann-Sofie’s Jewelry

Vroeger had ik echt een oorbellentik. Als ik ging winkelen, kwam ik negen van de tien keer (mits het kon) met een nieuw paar oorbellen thuis. Sinds mijn talloze allergieën is daar de laatste jaren weinig van overgebleven en droeg ik trouw een echt gouden paar dat ik van mijn moeder “geleend” had. Tot Ann-Sofie haar eigen creaties maakte en op Facebook zette…

Van schattige metalen hangertjes tot must-have oorbellen: ik raakte niet uitgekeken en bleef de Facebookfoto’s maar liken. Ik was niet de enige en met haar groeiende collectie was het dan ook onvermijdelijk dat haar eigen webshop openging op 29 maart: Ann-Sofie’s Jewelry.

Vind ik leuk

Voor die tijd gebeurden er eerst een hoop andere dingen. Zo lag – sorry, hing – er een klein pakje in onze kerstboom afgelopen december en kwam daar een paar prachtige oorbelletjes uit met retrostippen en -kleuren die perfect bij mijn gouden knopjes passen. Helemaal gelukkig (ook omdat ik die onbewust zelf had uitgezocht) droeg ik ze en ontdekte dat ik hier niet allergisch voor was (eindelijk!). De sluiting is fijn en stevig: zelfs met windkracht tien maak ik me geen zorgen om deze oorbellen. Ze komen niet in mijn lange haar vast te zitten en bovendien passen ze bij ieder kapsel, iedere outfit en maken ze ervan wat jij wilt: van chique tot speels. Had ik al gezegd dat dit paar gelijk één van mijn favorieten is geworden?

Nog geen week later vierden we oud en nieuw bij de familie, maar Ann-Sofie zelf kon hier niet bij zijn. Die avond kreeg ik ineens een schattig pakketje in mijn handen en pakte het uit, om twee nóg schattigere vogelkooitjes met vogeltjes erin aan te treffen, helemaal afgemaakt met kleine kraaltjes. Speciaal voor mij had Ann-Sofie een prachtig paar oorbellen gemaakt en opgestuurd en je snapt hoe ongelofelijk lief en vrijgevig ik dit gebaar vind. Alsof ze wist welke oorbellen op mijn verlanglijstje stonden.

Nu moeten jullie niet denken dat ik ineens bevooroordeeld ben omdat ik Ann-Sofie ken. Ik ben gewoon eerlijk en vind haar creaties niet alleen mooi, maar ben ook nog eens razend enthousiast over haar kersverse webshop, vol met scherpe foto’s waarop de oorbellen duidelijk te zien zijn. Haar webshop ziet er professioneel uit, navigeert prettig, is duidelijk en je bent wel even zoet met het gevarieerde aanbod. Zie je mooie oorbellen, maar zijn ze net niet wat je zoekt? Ook dan is er een oplossing, want ieder paar is handgemaakt en daardoor kan Ann-Sofie alles naar wens aanpassen.

Vind ik niet leuk

Ik vind het jammer dat ik niet naar de markten kan waarop ze met haar juwelen staat (Ann-Sofie woont niet in Nederland), want op de Facebookfoto’s ziet ook dat er tiptop uit.

Aanrader?

Ja! Als je van oorbellen en andere sieraden houdt, moet je zeker een kijkje nemen bij Ann-Sofie’s Jewelry. Bovendien zijn het zachte prijsjes en weet je zeker dat je er iets unieks voor terugkrijgt dat met zorg gemaakt is. Leuk om te geven als cadeautje of gewoon voor jezelf.

6 reacties op “Ann-Sofie’s Jewelry”

Wauw, ik vind het echt heel knap dat Ann-Sofie dit gewoon zelf kan maken! Het ziet er heel mooi afgewerkt en professioneel uit. Ik vind de vogelkooi-oorbellen superschattig, hoe verzin je het!
Ann-Sofie: leuke en mooie winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *