Categorieën
Kijkvoer

Als ik Mila Kunis mocht interviewen

Als ik Mila Kunis zou mogen interviewen, dan zou ik best een beetje zenuwachtig zijn. Ik bedoel, ook al is ze maar een mens, ze is wel bekend over de hele wereld. Mensen googlen haar en zouden dan mogelijk bij mijn interview terecht kunnen komen. Natuurlijk wil ik het goed doen. Natuurlijk wil ik niet een klungelige redactrice zijn die de zoveelste is die vraagt waar Oz the Great and Powerful over gaat, maar juist originele vragen stellen. Als ik Mila Kunis zou mogen interviewen…

Voorbereiden

Dan zou ik mijn meest modieuze outfit uit de kast plukken (vermoedelijk al zorgvuldig samengesteld op de dag dat ik te horen kreeg dat ik dit interview mocht doen). Mijn krullen worden zorgvuldig gewassen en met liefde verzorgd terwijl ik ze toespreek om vooral niet te pluizen zodat ik mijn ontplofte spookhoofd kan voorkomen. Ik bedoel, we hebben het wel over Mila Kunis. Dan kan ik niet aankomen in mijn dagelijkse kloffie en proberen een ietwat professionele indruk te maken zodat Mila mij straks niet hoeft gerust te stellen en te vertellen hoe goed ik het doe.

Vragen

Ik denk dat we allemaal wel talloze vragen kunnen bedenken voor een interview met Mila Kunis. Typische meisjesvragen die te cliché voor woorden zijn (“Hoe was het om met Justin Timberlake in een film te spelen?”) of wat haar beautygeheim is. Wie haar inspireert, waar haar kledingkast door geïnspireerd is, noem maar op. Als we de vrouwenvragen even achterwege laten, kunnen we wellicht vragen wat ze in haar vrije tijd doet. Of ze misschien veel sport en zo aan dat fantastische figuurtje komt (oeps, toch weer een vrouwenvraag…).

Wat ik absoluut niet zou doen

Goed, dit zijn alles behalve originele vragen en ik zou de plank behoorlijk misslaan, want zo’n persevenement draait natuurlijk om de promotie van de film en die heet niet Mila the Great and the Powerful, maar het kan altijd erger. Zou jij bijvoorbeeld een interview beginnen met hoe het is om nu eindelijk een keertje lelijk te zijn? Uiteraard is dat impliciet een compliment, maar heb je wel eens gezien hoe ‘lelijk’ ze werkelijk is in Oz the Great and the Powerful? Dit wordt gevolgd door het praktisch aanbidden van Mila en onderwerpen als Lad points, Jägerbombs, Lad bombs (samenvatting: alcohol), Watford (plaats waar jij vandaan komt maar waar niemand, behalve de Watfordians, ooit van gehoord heeft) en als laatste niet één, maar twee pogingen om haar uit te vragen. Zou jij, nadat zij als een zeer menselijke robot de standaard antwoorden opgedreund heeft voor je omdat jouw interviewskills zó goed zijn, dat ze het anders ook niet meer weet, beginnen over je vriend Dicko?

Nee? Ik ook niet, maar deze gast wèl. Resultaat: het beste interview ooit. Of in ieder geval het meest amusante. En ik moet hem nageven, want ondanks het feit dat zijn vragen er niet uit springen, is dit wèl een heel origineel interview.

5 reacties op “Als ik Mila Kunis mocht interviewen”

Hahaha, geweldig. Ik vind haar zo leuk! Supertof dat ze er helemaal in meegaat. Ze was vast alle standaard vragen die ze de hele dag al te horen kreeg zat. Het heeft ook wel iets aandoenlijks ofzo, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *